Greve Marina

Bestyrelsen i Greve Marina lægger sidste hånd på strategiplanen for marinaens fremtid, som jeg håber, der vil blive taget godt imod, når den fremlægges.

I Dagbladet, 11. marts, kunne man læse, at jeg sammen med Emil Abkjær Kristensen fra Sydkysten, har gjort en kulturvandring til et i dag yndet udflugtsmål, nemlig Hundigeparken, hvor et par af mine af Walk & Talks også er gået til. Jeg udtaler mig som formand for Natur- og Miljørådet, men hovedsageligt som privatperson, fordi jeg sætter så stor pris på selv at komme der, efter det er lykkedes at få gennemført det ansigtsløft, vi har arbejdet for i flere år. Det har været lidt af et tovtrækkeri, men resultatet taler for sig selv og er et påfaldende eksempel på, hvor vigtigt det er med investerings- og politisk vilje til at udvikle, pleje, styrke og passe godt på alt det, der gør Greve til et så attraktivt sted at bo.

Walk & Talk

På vejen talte vi om at få sat dispensere med poser op fra Havmiljøvogterne til opsamling af almindeligt affald på stranden. Det er en sag, vi arbejder med i Teknik- og Miljøudvalget, og har erklæret os meget positive overfor.

Tak til Ole Havnefoged, som fortalte levende om udviklingen af Greve Marina og tak til Grethe, Christian, Svend, Jytte og Ole med hund, der trodsede regn og blæst og gav mig følgeskab denne søndag formiddag.

hundigeparken – greve marina

Turen gik fra Hundigeparken til Greve Marina og retur.

Flere udtrykte stor tilfredshed med måden, parken er udviklet på, med respekt for naturen og dens mangfoldighed.

Jytte, der besøgte parken for første gang, udbrød: ”Hold da op, hvor en den stor. Jeg troede bare, det var sådan en lille klat!” 

Stafet for Livet Greve

I 2021 er jeg udpeget til erhvervsfundraiser til Stafet For Livet Greve 2021. Den opgave er jeg allerede i fuld gang med. I februar/marts arbejder vi på at få praktikken på plads. Det skal være så nemt som muligt at bidrage til den gode sag.

Stafetten i Greve løber af stablen i weekenden den 28/29. august, på Mosede Fort.

Vi arbejder med en Plan A og en Plan B for årets stafet. A er den traditionelle på Mosede Fort, mens den anden bliver en alternativ løsning i stil med den i 2020.

Du meget velkommen til at sende mig en mail eller give mig et kald, hvis du og/eller din virksomhed vil være med til at gøre årets stafet uforglemmelig.

SFL 2021

Greve 28/29. august

Vi er i fuld gang med at definere sponsorpakker, men du og/eller din virksomhed kan komme med fra start. 

Walk & Talk – til fods rundt i Greve Kommune

Walk & Talk lørdag, den 20. februar, gik fra Aktivhuset Olsbækken til Hundigeparken, hvor jeg havde følgeskab af Karen og Christina Thellesen, ledsaget af deres tro væbner Bingo.

Det blev bl.a. til en snak om manglende informationstavler til Strandparken fra syd, og så løb vi Hundigeparkens historie igennem og fik afprøvet Midgårdsormen i parken. Vi kom bl.a. også omkring meningen med diget i en tid, hvor risikostyringsplanen er i høring.

Min næste Walk & Talk er lørdag, den 6. marts, kl. 10.00, hvor turen går fra Hundigeparken til Greve Marina og retur.

Smittetallene i Greve skal bringes ned hurtigst muligt

For mange smittes i Greve Kommune. Det skal vi alle sammen være med til at gøre noget ved.

Hoffnyt 9. februar 2021


Fra havn til fort

Lørdag, den 6. februar gik turen – i selskab med Birthe, Vivi og Peter – fra Millionærkajen på Mosede Havn til Fortet.

Fra Aktivhuset til hundigeparken

Den tredje tur går fra Aktivhuset Olsbækken til Hundigeparken ad Hjertestien og retur – programmet er helt uformelt, og det handler blot om at udveksle tanker og ideer til fremtidens Greve. Du skal dog være med på, at jeg deler højdepunkter og billeder fra turene på de sociale reservater .

Nytårshilsen

Århundredet står på tærsklen til sit 21. år og bør have overstået den værste lømmelalder. På trods af det, skal vi i dag tage afsked med et vanvittigt år.

En ny skrøbelig hverdag, der for mange har betydet hjemmearbejde i rigelige mængder, er den nye virkelighed. Der er samtidig sket en polarisering i samfundet, hvor vi aldrig har været mere uenige eller kasseopdelt i ”dem” og ”os”: Offentlige ansatte mod privatansatte, selvstændige mod lønmodtagere. By mod land. Blå mod rød. Gamle mod unge. Frygtsomme mod overmodige.

Alligevel gætter jeg på, at vi alle sammen relativt hurtigt vil vende tilbage til en hverdag med fødselsdage, koncerter, middage og andre sociale fornøjelser, når vi kommer over på den anden side og det bliver godt igen – og det bliver det! – men arbejdslivet, tror jeg, er ændret for bestandig.

Uanset hvad 2021 bringer, vil jeg takke alle jer her på siden for dialog, debat, meningsudveksling, videndeling, refleksioner, grin og meget mere. Kedeligt er det aldrig.

Godt nytår!

Julen 2020

Min julehilsen i overskrifter