I Dagbladet, 11. marts, kunne man læse, at jeg sammen med Emil Abkjær Kristensen fra Sydkysten, har gjort en kulturvandring til et i dag yndet udflugtsmål, nemlig Hundigeparken. Jeg udtaler mig som formand for Natur- og Miljørådet, men hovedsageligt som privatperson, fordi jeg sætter så stor pris på selv at komme der, efter det er lykkedes at få gennemført det ansigtsløft, vi har arbejdet for i flere år.

Greve Marina

Bestyrelsen i Greve Marina lægger sidste hånd på strategiplanen for marinaens fremtid, som jeg håber, der vil blive taget godt imod, når den fremlægges.

Nytårshilsen

Århundredet står på tærsklen til sit 21. år og bør have overstået den værste lømmelalder. På trods af det, skal vi i dag tage afsked med et vanvittigt år.

En ny skrøbelig hverdag, der for mange har betydet hjemmearbejde i rigelige mængder, er den nye virkelighed. Der er samtidig sket en polarisering i samfundet, hvor vi aldrig har været mere uenige eller kasseopdelt i ”dem” og ”os”: Offentlige ansatte mod privatansatte, selvstændige mod lønmodtagere. By mod land. Blå mod rød. Gamle mod unge. Frygtsomme mod overmodige.

Alligevel gætter jeg på, at vi alle sammen relativt hurtigt vil vende tilbage til en hverdag med fødselsdage, koncerter, middage og andre sociale fornøjelser, når vi kommer over på den anden side og det bliver godt igen – og det bliver det! – men arbejdslivet, tror jeg, er ændret for bestandig.

Uanset hvad 2021 bringer, vil jeg takke alle jer her på siden for dialog, debat, meningsudveksling, videndeling, refleksioner, grin og meget mere. Kedeligt er det aldrig.

Godt nytår!

Julen 2020

Min julehilsen i overskrifter

Denne side benytter cookies. Du accepterer denne brug ved fortsat brug af siden.