SFL Greve

Stafetten er et meningsfuldt døgn, hvor vi mindes, og støtter hinanden.

For mig er stafetten i Greve en hjertesag, fordi jeg selv har haft kræft og ved, hvad mindeweekenden betyder for mig og så mange andre. I 2021 er jeg tovholder på sponsoraftalerne. En opgave, jeg gerne tager livtag med og glæder mig til. Stafetten, der finder sted på Mosede Fort 28./29. august, har brug for ildsjæle og økonomisk støtte. Det håber jeg, du og måske din virksomhed vil være med til.

Sponsorpakker

Bliv sponsor af Stafet For Livet Greve 2021
Alle beløb er angivet i danske kroner og uden moms.

guldsponsor
17.000+
 • Curabitur vehicula
 • Vivamus maximus
 • Quisque nec nibh
 • Excepteur sint occi
 • Minima veniam
 • Exercitationem ull
sølvsponsor
10.000-16.999
 • Curabitur vehicula
 • Vivamus maximus
 • Quisque nec nibh
 • Exercitationem ull
 • Minima veniam
 • Exercitationem ull
bronzesponsor
5.000-9.999
 • Curabitur vehicula
 • Vivamus maximus
 • Quisque nec nibh
 • Exercitationem ull
 • Minima veniam
 • Exercitationem ull

Sponsorater på under 5.000 kroner er også meget velkomne!